Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico orgaaniline Bhringraj pulber 500g

Radico orgaaniline Bhringraj pulber 500g

Radico Organic Ritha Powder reethapulber 500g

Radico Organic Ritha Powder reethapulber 500g

Radico amla, reetha & shikakai juuste puhastuspulber 500g

Radico amla- ritha ja shikakaipulber koos moodustavad täiusliku juuste ja peanaha pesu- ja hooldusvahendi. Koorib õrnalt peanahka, soodustab juuste kasvu ja ennetab juuste väljalangemist. Sobib kõigile juuksetüüpidele, samuti õrnale peanahale. 

Saadavus: Laos
Laokood
23811

Ainult sisselogitud PRO-dele.

Radico orgaaniline amla-, reetha ja shikakai-pulber teeb juuksed säravaks ja läikivaks. Toodet võib kasutada šampooni asemel juuste sügavpuhastuseks. Sobib kõigile juuksetüüpidele ja peanahale. Sisaldab ainult orgaanilisi ökosertifitseeritud taimi.

Koosisosad Inci: Amla (Emblica officinalis), Ritha (Sapindus mukorossi), Shikakai (Acacia Concinna)

Amla

Amla sisaldab mitmeid antioksüdante, kaasa arvatud C-vitamiini, mis on vajalik kollageeni tootmiseks. Kollageen kiirendab uute juuksekarvade tootmist ja tugevdab neid. Sobib suurepäraselt enneaegselt halliks muutuvatele juustele. Kontrollib kõõma teket, ennetab juuste väljalangemist ning muudab juuksed tervemaks ja säravamaks. Toimib loodusliku sirgendajana. Kokkuvõtlikult soodustab amla juuste kasvu ja ennetab juuste väljalangemist. 

Ritha

Ritha sisaldab saponiini, millel on looduslikud puhastavad omadused, mistõttu kasutatakse teda juuste pesemiseks. Saponiin vahutab nagu tavaline šampoon. Saponiinid on samuti kasulikud insektitsiididena nagu peatäide eemaldamisel peanahalt.

Shikakai

Shikakai on peanaha looduslik puhastaja. Edendab juuksekasvu ja vähendab samuti juuste väljalangemist. Aitab vältida juuksepusasid. Ennetab juuste loomulikku halliks muutumist. Sisaldab rikkalikult olulisi toitaineid nagu C-vitamiini ning kosutab ja niisutab peanahka, ennetades kõõma tekkimist ja muid peanaha probleeme.

Radico Hair Wash & Treatment juuksemaks

Segage pulber sooja veega vahekorras 1 osa pulbrit ja 3 osa vett valmistamaks ühtlane pasta. Segu tekstuur peaks sarnanema jogurtiga. Kandke segu kuivadesse või niistetesse pesemata juustesse. Katke juuksed biokile ja rätikuga ning jätke juustesse üheks tunniks. Loputada juuksed sooja veega. Šampooni kasutada ainult vajaduse korral.

Radico

Radico on maailma juhtiv ökojuuksevärvide tootja Indiast. Radico juuksevärvid ja juuksehooldustooted on Ecocert sertifitseeritud ja sisaldavad ainult mahepõllunduses kasvatatud taimi. 

Kirjuta arvustus
Ainult registreerunud kasutajad saavad arvustada. Logi sisse või registreeru